Médiaajánlat

Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Az új lehetőségek mellett némileg változtak a hirdetési tarifák is. A megrendelés előtt lehetőséget biztosítunk ingyenes, egynapos kipróbálásra, hogy megekinthesse Ön, hogy melyik a legkedvezőbb, méretben is a legcélszerűbb lehetőség vállakozása, vagy cége számára.Médiaajánlatunk 2010.június 22-től érvényes visszavonásig.
Melano Közéleti és Kulturális Magazin
 


első megjelenés:
200
9.július 13.

Bemutatkozás:

A Melano Közéleti és Kulturális Magazin célja, hogy kiszolgálja a Közép-Európa országainak kulturális és közéleti történései iránt érdeklődő olvasókat. A Melano Magazin közép-európai magazin, tematikájában elsősorban a Visegrádi négyek közös ügyeire, zenei, filmművészeti, irodalmi és egyéb művészeti eseményeire koncentrál.

Az oldal nem titkolt célja, hogy ellensúlyozza a nyugati média fölényét, ill. a pszeudo-bulvár média által keletkező, értékes hírfigyelmet csak pazarlásra használó médiumok, hírcsatornák tevékenységét. A Melano Magazin törekvése, hogy ismerjük régiós szomszédainkat ( és a volt szovjet blokk országait), hogy jó kapcsolatokat ápoljunk, és hogy fórumot biztosítsunk a gazdasági-kulturális élet szerepelőinek.

 

Magazinunk nem csupán egy online médium, hanem adatbázis a lengyel, cseh, szlovák, magyar, finn, észt és szlovén filmművészeti, zeneművészeti, és képzőművészeti témák iránt érdeklődőknek. Részletesebb bemutatkozásunkat, illetve küldetéstudatunkat később olvashatja.

Látogatói összetétel:

Olvasóink a 18-49 éves korig terjedő korosztályt képviselik. Az akítv, regisztrált tagok 18-35 éves korú olvasókat tesz ki, de ezen belül is a huszonévesek mutatnak jelentős érdeklődést és aktivitást oldalainkon belül. Kiemelt témák a zenei, közéleti, gazdasági jellegű írások.
Az oldal profiljából adódóan elsősorban a cseh, lengyel utazási célpontokkal kapcsolatos cikkek, és a szintén csehországi, vagy lengyelországi fesztiválokkal, kiállításokkal kapcsolatos ajánlók élveznek nagy olvasottságot. Említésre méltó továbbá a divat rovatunk, melynek a legszélesebb a látogató közönsége, itt egy-egy cseh, lengyel, magyar, ill. finn modell bemutatásával magas látogatószámot tudunk elérni.  

Hirdetési tarifákkal kapcsolatban a melano@melano.hu -ra várjuk  érdekllődő e-maileket!


Leadás

Hirdetési anyagait a megjelölt fájformátumban a melano@melano.hu -ra jutassa el 48 órával a megjelenés előtt! Kérje egyedi ajánlatunkat az aranyipeter@melano.hu  e-mail címen, vagy a 06-30-956-0470-es telefonszámon 8-17 óra között! Technikai információk miatt a fenti elérhetőségeken várjuk az kérdéseket, ill. észrevételeket.

Bannercsere